Copyright © 2014. Alle rechten voorbehouden. VDWdesign


Home Nieuws Portfolio Fotoshoot Reportages Evenementen Prijzen Contact

Fotoshoot

Wilt U leuk samen met uw paard op de foto dan kunt U me benaderen voor een fotoshoot. Ik verzoek U dan altijd uit te kijken naar een mooie locatie. Namelijk hoe mooier de locatie, hoe mooier de foto’s. Denk hierbij aan een bloeiende tuin, een natuurgebied, een water/ven, een zandverstuiving of liefst een combinatie hiervan.

Een fotoshoot bestaat normaal gesproken uit twee delen. Het portretgedeelte en het gedeelte onder het zadel. Bij het portretgedeelte maak ik foto’s van U en uw paard samen (diverse poses) en hoofd- en standfoto’s van het paard. Blackfoto’s behoren ook tot de mogelijkheden mits de accommodatie het toelaat. Natuurlijk kunt U zelf ook aangeven hoe U uw paard het liefste op de foto ziet.

Na het portretgedeelte worden desgewenst nog foto’s onder het zadel gemaakt. Ook hiervoor geldt hoe mooier de achtergrond hoe mooier de foto’s.

Ik kies een selectie van de gemaakte foto’s en plaats deze in een online album dat alleen voor U toegankelijk is. Hieruit maakt U dan uiteindelijk uw keuze.

Een fotoshoot duurt gemiddeld 1 a 1½ uur afhankelijk van de medewerking van het paard en het aantal locaties dat U wilt bezoeken. Indien U nog rijfoto’s wenst duurt het iets langer. U dient zelf voor minimaal 1 (liefst 2) helper(s) te zorgen voor het afleiden van het paard en dergelijke.

Tips
Een beetje babyolie op de neus en rond de ogen van uw paard kan het hoofd wat extra uitstraling geven. Dit resultaat kan ook bereikt worden met een (baby)oliedoekje. Vanzelfsprekend is dat U uw tuig netjes gepoetst hebt. Overweeg wat U mooier vindt: een hoofdstel of een halster. Een hoofdstel staat vaak wat netter dan een halster.

Vlecht uw paard eventueel van te voren in. Besteed ook aandacht aan uw eigen outfit. Een niet passende kleurencombinatie kan erg storen op de foto. Ook kunt U eventueel een keer wisselen van jasje of vestje. Dat zorgt voor variatie in de foto's.

In de zomer kunt U uw paard inspuiten met vliegenspray. Hierdoor blijft het paard rustiger waardoor het makkelijker foto's maken is.

Méér foto’s zien?

Neem eens een kijkje in mijn portfolio!

Ook een fotoshoot?

Neem dan vandaag nog contact met mij op!