Nieuw portfolio!!!

27-03-2017 || 21:54:16

Na enkele jaren heb ik eindelijk mijn portfolio aangepast. Het was verschrikkelijk lastig om uit al die mooie foto's te kiezen. Sommigen zijn al echt 'klassiekers' omdat ze nog steeds aanspreken en anderen zijn weer verfrissend nieuw. De blackfoto's waren afgelopen jaar zeer in trek dus die komen ook ruimschoots aan bod.

Helaas kan ik het niet op mijn website vervangen omdat degene die mijn website gemaakt heeft mij hier uitleg over zou geven (part of the deal), maar nu reeds lange tijd 'niet thuis geeft'. Ik heb het portfolio voorlopig dus maar op mijn Facebook geplaatst. Mocht echter iemand, na het bekijken van mijn website, denken mij hiermee te kunnen helpen dan ontvang ik heel graag een berichtje.

Voor enkele foto's moest ik echt de  'de oude doos' weer induiken met de fotoshoots van voor 2011. Dat was echt ontzettend leuk. Wat heb ik al veel fotoshoots gemaakt …. bij sommige namen moest ik echt even goed nadenken wie het ook alweer was. Helaas had ik niet al te veel tijd om fotoshoots terug te kijken omdat ik nog steeds de enorme stapel bestellingen en fotoboeken van 2016 aan het afwerken ben. Ik ga het echter zeker nog een keer doen…. maar eerst afstuderen!